رفتن به بالا

سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 47 خبر


  • شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷
  • السبت ۸ ذو القعدة ۱۴۳۹
  • 2018 Saturday 21 July
تهران لطیف
٣٣(°C)
وزش باد ٧(mph)
فشار ٢۵.٧٧(in)
محدوده دید ۶.٠(mi)
اشعه فرابنفش 0-Low
رطوبت ٢۵.٧٧(in)

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در […]

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در مقایسه با روش‌های پخت دیگر حفظ می‌کنند.

به گزارش به نقل از استپ تو هلث، اگرچه مایکروفر برای بسیاری از مواد قابل استفاده است، اما انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند کیفیت غذایی خود را در صورت مواجهه با دما‌های بالا تولیدشده توسط این دستگاه از دست بدهند.

بر همین اساس، آگاهی از این که کدام مواد غذایی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند و با روش‌های پخت دیگر می‌توان ارزش غذایی آن‌ها را هرچه بیشتر حفظ کرد، اهمیت دارد. در ادامه با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا می‌شویم.

گوشت

برخی افراد اغلب گوشت را چند دقیقه پیش از آماده کردن غذا برای یخ زدایی داخل مایکروفر قرار می‌دهند. در شرایطی که این کار می‌تواند از آلودگی برخی باکتری‌ها جلوگیری کند، اما میزان ویتامین B۱۲ و اسید آمینه‌های موجود در گوشت را کاهش می‌دهد.

افزون بر این، هنگامی که این دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبیعی گوشت و ارزش پروتئینی آن را کاهش می‌دهد.

پیشنهاد‌ها

گوشت را برای یخ زدایی به مدت چند ساعت یا یک روز پیش از تهیه غذا با آن از فریزر خارج کرده و داخل یخچال قرار دهید.

گوشت آماده را در دمای پایین در تابه حرارت دهید.

برنج سفید

برنج سفید یک ماده غذایی است که به هیچ وجه نباید در مایکروفر حرارت داده شود. دما‌های بالا بخش قابل توجهی از مواد مغذی موجود در برنج سفید را از بین می‌برند.

مایکروفر از زمان آغاز به کار خود دمای بالا و یکپارچه را ارائه می‌کند. این شرایط به صورت مستقیم بر محتوای ویتامین ها، مواد معدنی، و فیبر موجود در مواد غذایی تاثیرگذار است.

پیشنهاد‌ها

برنج را در یک ظرف با آب بپزید، در شرایطی که دما به تدریج و با پخت غذا افزایش می‌یابد.

اگر قصد دارید برنج پخته را دوباره گرم کنید، اندکی آب به ظرف اضافه کرده و آن را روی حررات کم قرار دهید.

بروکلی

دما‌های بالای تولید شده در مایکروفر می‌توانند ۹۷ درصد از محتوای آنتی اکسیدان‌های موجود در بروکلی را از بین ببرند.

تغییراتی که بروکلی طی استفاده از این تکنیک پخت تجربه می‌کند می‌تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.

پیشنهاد‌ها

بروکلی را در قالب سالاد‌ها و اسموتی‌ها مصرف کنید تا از تمام ارزش غذایی آن بهره‌مند شوید.

اگر ترجیح می‌دهید آن را بپزید، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهید.

کره

اگرچه افراد بسیاری کره را در مایکروفر ذوب می‌کنند، اما حرارت بالای این دستگاه می‌تواند ارزش پروتئینی کره را کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

کره را درون یک ظرف روی حرارت کم ذوب کنید.

هر زمان که امکان دارد، کره را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به صورت طبیعی نرم شود.

شیر

شیر و دیگر محصولات لبنی مانند ماست می‌توانند تا نیمی از مواد مغذی خود را در دما‌های بالا از دست بدهند.

قرار دادن شیر در مایکروفر می‌تواند به از بین رفتن کامل محتوای ویتامین B۱۲ منجر شود و محتوای مواد معدنی اساسی آن را نیز کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

اگر قصد دارید شیر را به صورت گرم مصرف کنید، این کار را روی حرارت کم انجام دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.

سیر

متخصصان تغذیه همواره مصرف سیر به صورت خام را توصیه می‌کنند تا از تمام فواید تغذیه‌ای آن بهره‌مند شوید.

هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بسیار بالا پخته یا گرم می‌شود، حدود ۹۵ درصد از ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهد.

در حقیقت، تنها قرار گرفتن به مدت یک دقیقه در مایکروفر برای از بین رفتن محتوای آلیسین سیر کافی است. این ماده عامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سیر است.

پیشنهاد‌ها

سیر خام را به اسموتی ها، سالاد‌ها یا دیگر دستورالعمل‌های غذایی خود اضافه کنید.

یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا از بیشترین فواید سلامت این ماده غذایی برخوردار شوید.

قارچ

پروتئین‌های موجود در قارچ هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بالا پخته می‌شود یا دوباره گرم می‌شود به طور کامل از بین می‌روند.

در حقیقت، هنگامی که قارچ‌ها در دمای اتاق خنک می‌شوند، هرچه بیشتر مستعد آلودگی با ریزجانداران خاص می‌شوند.

پیشنهاد‌ها

قارچ‌های پخته را دوباره گرم نکنید، زیرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمی شوند.

این ماده غذایی را در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.

قارچ را در دستورالعمل‌هایی که به پخت بیش از اندازه و طولانی مدت نیاز ندارند، استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظرات

سرمقاله

سیدضیا هاشمی؛

نقطه عطف

سخنان استراتژیک رئیس جمهوری در جمع مسئولان ارشد دولت را می‌توان نقطه عطفی درتاریخ پنج ساله دولت ایشان برشمرد. او با دعوت همه مدیران ارشد خود از سراسر کشور، دستور بسیج همگانی برای اتخاذ تدابیر لازم در مقابل تهدیدات جدید را صادر کرد و با تشریح شرایط و مخاطرات پسابرجامی، فرصت‌های پیش رو برای مقابله با فشارهای خارجی و حل مسائل داخلی را تبیین کرد. صرفه‌جویی، تلاش مضاعف مدیران، پاسخگویی و شفاف‌سازی و اهتمام به حل مسائل مهم کشور مانند تولید، اشتغال و فقرزدایی محورهای اصلی دستورات رئیس جمهوری خطاب به مدیران دولت بود. در عین حال رفع اختلافات و همکاری بیشتر با سایر دستگاه‌ها و گروه‌های منتقد برای تحقق وحدت ملی به‌عنوان شرط لازم برای موفقیت در قبال تهدیدات امریکا و هم‌پیمانانش مورد توجه و تأکید ایشان قرار گرفت. این رویکرد رئیس جمهوری و دستورات ایشان، در شرایط کنونی می‌تواند تدبیری سرنوشت‌ساز برای تقویت امید ملی باشد، مشروط به آنکه با اقبال همگانی مواجه شود. همان‌طور که ایشان تأکید کردند، انتظار می‌رود تحرکی محسوس و جدید در خود دولت آغاز شود و چنانچه این حرکت در سایر قوا هم مشاهده شود، بی‌گمان جامعه نجیب و فرهیخته ایران، با استقبال و همراهی خود آن را تکمیل و تقویت خواهند کرد. به‌نظر می‌رسد مهم‌ترین رخدادی که شرایط جدید اقتصادی و سیاسی ایران را در ماه‌های اخیر تحت تأثیر قرار داده است، خروج امریکا از برجام و تهدیدات بعدی آن کشور نسبت به تعاملات بین‌المللی ایران در عرصه اقتصادی و سیاسی است. این تهدیدها اگر چه سابقه‌ای دیرینه دارد ولی به وضوح می‌توان مشاهده کرد که، تهدیدات جدید جریان افراطی حاکم بر کاخ سفید نسبت به منافع ملی ایران به شدیدترین مرحله خود رسیده است. در طول 40 سال گذشته، تقابل میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده فراز و نشیب‌هایی را طی کرده و اکنون با استقرار کامل تیم آقای ترامپ و خروج او از برجام به مرحله‌ای بسیار حاد رسیده است. این گروه که از ابتدا موضعی رادیکال در سیاست خارجی داشتند، هیچ فرصتی را برای اتخاذ مواضع یکجانبه گرایانه نسبت به ایران و سایر کشورهایی که سیاست مستقلی در قبال امریکا دارند، از دست نداده‌اند. توجیه آنان تأمین منافع امریکا است و در این مسیر منافع اقتصادی را مهم‌ترین اصل در تدوین استراتژی‌های خود می‌دانند. به‌عبارت دیگر آنان صراحتاً رشد اقتصادی امریکا را مقدم بر مصالح جهانی و حتی اعتبار امریکا در روابط بین‌الملل تلقی می‌کنند. بنابراین از نظر هیأت حاکمه امریکا، نقض توافق‌های بین‌المللی مانند برجام یا بی‌اعتمادی جامعه جهانی نسبت به امریکا و ضعیف شدن اعتبار بین‌المللی آن کشور و حتی نارضایتی بخش مهمی از نخبگان و رسانه‌های امریکایی در افق تأمین منافع تجاری و اقتصادی سرمایه‌داران امریکایی، موجه شمرده می‌شود. موضع‌گیری‌های یک سال گذشته آقای ترامپ و همکارانش به روشنی این موضوع را نشان داده و اثبات کرده است. بنابراین چشم‌انداز آینده اقدامات امریکا در تعامل با ایران کاملاً قابل پیش‌بینی است. کاخ سفید تقابل تمام عیار با جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک کشور مستقل و ...

تازه ترین اخبار