رفتن به بالا

سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
  • الأحد ۲۸ ربيع أول ۱۴۳۹
  • 2017 Sunday 17 December
تهران Haze
١٣(°C)
وزش باد ۵(mph)
فشار ٢۶.١٣(in)
محدوده دید ٢.٠(mi)
اشعه فرابنفش 1-Low
رطوبت ٢۶.١٣(in)

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در […]

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در مقایسه با روش‌های پخت دیگر حفظ می‌کنند.

به گزارش به نقل از استپ تو هلث، اگرچه مایکروفر برای بسیاری از مواد قابل استفاده است، اما انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند کیفیت غذایی خود را در صورت مواجهه با دما‌های بالا تولیدشده توسط این دستگاه از دست بدهند.

بر همین اساس، آگاهی از این که کدام مواد غذایی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند و با روش‌های پخت دیگر می‌توان ارزش غذایی آن‌ها را هرچه بیشتر حفظ کرد، اهمیت دارد. در ادامه با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا می‌شویم.

گوشت

برخی افراد اغلب گوشت را چند دقیقه پیش از آماده کردن غذا برای یخ زدایی داخل مایکروفر قرار می‌دهند. در شرایطی که این کار می‌تواند از آلودگی برخی باکتری‌ها جلوگیری کند، اما میزان ویتامین B۱۲ و اسید آمینه‌های موجود در گوشت را کاهش می‌دهد.

افزون بر این، هنگامی که این دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبیعی گوشت و ارزش پروتئینی آن را کاهش می‌دهد.

پیشنهاد‌ها

گوشت را برای یخ زدایی به مدت چند ساعت یا یک روز پیش از تهیه غذا با آن از فریزر خارج کرده و داخل یخچال قرار دهید.

گوشت آماده را در دمای پایین در تابه حرارت دهید.

برنج سفید

برنج سفید یک ماده غذایی است که به هیچ وجه نباید در مایکروفر حرارت داده شود. دما‌های بالا بخش قابل توجهی از مواد مغذی موجود در برنج سفید را از بین می‌برند.

مایکروفر از زمان آغاز به کار خود دمای بالا و یکپارچه را ارائه می‌کند. این شرایط به صورت مستقیم بر محتوای ویتامین ها، مواد معدنی، و فیبر موجود در مواد غذایی تاثیرگذار است.

پیشنهاد‌ها

برنج را در یک ظرف با آب بپزید، در شرایطی که دما به تدریج و با پخت غذا افزایش می‌یابد.

اگر قصد دارید برنج پخته را دوباره گرم کنید، اندکی آب به ظرف اضافه کرده و آن را روی حررات کم قرار دهید.

بروکلی

دما‌های بالای تولید شده در مایکروفر می‌توانند ۹۷ درصد از محتوای آنتی اکسیدان‌های موجود در بروکلی را از بین ببرند.

تغییراتی که بروکلی طی استفاده از این تکنیک پخت تجربه می‌کند می‌تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.

پیشنهاد‌ها

بروکلی را در قالب سالاد‌ها و اسموتی‌ها مصرف کنید تا از تمام ارزش غذایی آن بهره‌مند شوید.

اگر ترجیح می‌دهید آن را بپزید، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهید.

کره

اگرچه افراد بسیاری کره را در مایکروفر ذوب می‌کنند، اما حرارت بالای این دستگاه می‌تواند ارزش پروتئینی کره را کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

کره را درون یک ظرف روی حرارت کم ذوب کنید.

هر زمان که امکان دارد، کره را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به صورت طبیعی نرم شود.

شیر

شیر و دیگر محصولات لبنی مانند ماست می‌توانند تا نیمی از مواد مغذی خود را در دما‌های بالا از دست بدهند.

قرار دادن شیر در مایکروفر می‌تواند به از بین رفتن کامل محتوای ویتامین B۱۲ منجر شود و محتوای مواد معدنی اساسی آن را نیز کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

اگر قصد دارید شیر را به صورت گرم مصرف کنید، این کار را روی حرارت کم انجام دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.

سیر

متخصصان تغذیه همواره مصرف سیر به صورت خام را توصیه می‌کنند تا از تمام فواید تغذیه‌ای آن بهره‌مند شوید.

هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بسیار بالا پخته یا گرم می‌شود، حدود ۹۵ درصد از ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهد.

در حقیقت، تنها قرار گرفتن به مدت یک دقیقه در مایکروفر برای از بین رفتن محتوای آلیسین سیر کافی است. این ماده عامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سیر است.

پیشنهاد‌ها

سیر خام را به اسموتی ها، سالاد‌ها یا دیگر دستورالعمل‌های غذایی خود اضافه کنید.

یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا از بیشترین فواید سلامت این ماده غذایی برخوردار شوید.

قارچ

پروتئین‌های موجود در قارچ هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بالا پخته می‌شود یا دوباره گرم می‌شود به طور کامل از بین می‌روند.

در حقیقت، هنگامی که قارچ‌ها در دمای اتاق خنک می‌شوند، هرچه بیشتر مستعد آلودگی با ریزجانداران خاص می‌شوند.

پیشنهاد‌ها

قارچ‌های پخته را دوباره گرم نکنید، زیرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمی شوند.

این ماده غذایی را در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.

قارچ را در دستورالعمل‌هایی که به پخت بیش از اندازه و طولانی مدت نیاز ندارند، استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظرات

سرمقاله

من پشیمانم، تو پشیمانی، آنها خوشحالند!

من پشیمانم، تو پشیمانی، آنها پشیمانند. نهضت پشیمانی از رای به روحانی این روزها به شدت فراگیر شده است. حق هم دارند. بالاخره زندگی سخت شده است. به معنای واقعی کلمه آینده بسیاری از مردم شده است نان شب. حق هم دارند روحانی هنوز نتوانسته است بخش اعظمی از شعارهای خود را محقق کند. مردم چشم به راه گشایش‌های بزرگ سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هستند. گشایش‌هایی که هنوز اتفاق نیفتاده است. به نظر می‌رسد تیم همراه رییس جمهور نمی‌تواند پابه‌پای شعارهای انتخاباتی او بیاید. آنها نه وسط کار نه بلکه همین ابتدای مسیر دولت دوازدهم کم آورده‌اند. من هم بسیاری از نقدهای مطرح شده به روحانی را قبول دارم اما مانند برخی نمی‌توانم پشیمان باشم. چون می‌دانم روحانی چگونه به سرکار رسید و چه کشوری را تحویل گرفت. ایران بعد از احمدی نژاد به مثابه ایرانی جنگ زده بود. این را من نمی‌گویم. هاشمی رفسنجانی می‌گفت که خود دولتی را تحویل گرفت که میراث دار جنگ 8 ساله بود. او شرایط دولت روحانی را از دولت خود سخت تر می‌دانست. روحانی با ایرانی سروکار داشت که ناگهان از زمین مسطح به دره‌ای عمیق افتاده بود. او در چهارسال اول تلاش کرد ایران را از دره خارج کند. تا حدودی نیز موفق بود. بگذارید بگویم ایران قبل از روحانی چگونه ایرانی بود. ایران قبل از روحانی با مشکلات بی‌شمار اقتصادی حاصل از تحریم‌ها روبرو بود. بخش های صادرات نفت، تجارت و مبادلات بانکی ایران زیر ضربات شدید تحریم ها در حال نابودی بود. پول‌های ایران بلوکه شده بود و حتی در برخی موارد ایران مجبور بود مانند دوران قبل از اختراع پول مبادله کالا با کالا انجام دهد. مثلا نفت بدهد و برنج بگیرد. اوضاع ایران شبیه دوره نفت در برابر غذای صدام شده بود. ایران نفت صادر می کند و به جای پول آن کالا دریافت دریافت می کرد. صادرات نفت ایران نیز گام به گام در روند کاهشی به سمت صفر شدن حرکت می کرد. ایران قبل از برجام، کشوری منزوی در عرصه جهانی بود و دوستان جمهوری اسلامی به انگشتان یک دست هم نمی‌رسید؛ اکثر کشورهای جهان به واسطه فشارهای آمریکا، ایران و ایرانی را تحریم کرده بودند. میزان نقدینگی ایران به پایین تر سطح خود رسیده بود. این یعنی حتی پرداخت حقوق به کارمندان دولت و یارانه‌ها به خطر افتاده بود. روحانی توانست به هر وسیله‌ای از جمله برجام این مشکلات بزرگ را تا حدودی حل کند. اگر در سال 92 شرایط کشور اینگونه رقم نمی‌خورد و روحانی با حمایت اصلاح طلبان به قدرت نرسیده بود، معلوم نبود چه سرنوشتی انتظار ایران و ایرانی را می‌کشد. ایران حالا در حال نزدیک شدن به دورانی است که هنوز احمدی نژاد سرکار نیامده بود. دورانی که در سپهر سیاست ایران به دولت اصلاحات معروف بود. حالا تقریبا پاهای ایران روی زمین است. این خود دستاورد بزرگی برای روحانی است. شرایط کشور عادی شده است و در شرایط عادی، مسئله‌ای همچون پشیمانی ایجاد می‌شود. بسیاری از مردم هنوز از مشکلات کشور خبر ندارند. هنوز نمی‌دانند دولت در برابر چه سدی ...

تازه ترین اخبار