رفتن به بالا

سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶
  • الثلاثاء ۲۶ محرم ۱۴۳۹
  • 2017 Tuesday 17 October
تهران لطیف
١۵(°C)
وزش باد ١۴(mph)
فشار ٢۶.٠٢(in)
محدوده دید ۶.٠(mi)
اشعه فرابنفش 0-Low
رطوبت ٢۶.٠٢(in)

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در […]

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در مقایسه با روش‌های پخت دیگر حفظ می‌کنند.

به گزارش به نقل از استپ تو هلث، اگرچه مایکروفر برای بسیاری از مواد قابل استفاده است، اما انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند کیفیت غذایی خود را در صورت مواجهه با دما‌های بالا تولیدشده توسط این دستگاه از دست بدهند.

بر همین اساس، آگاهی از این که کدام مواد غذایی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند و با روش‌های پخت دیگر می‌توان ارزش غذایی آن‌ها را هرچه بیشتر حفظ کرد، اهمیت دارد. در ادامه با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا می‌شویم.

گوشت

برخی افراد اغلب گوشت را چند دقیقه پیش از آماده کردن غذا برای یخ زدایی داخل مایکروفر قرار می‌دهند. در شرایطی که این کار می‌تواند از آلودگی برخی باکتری‌ها جلوگیری کند، اما میزان ویتامین B۱۲ و اسید آمینه‌های موجود در گوشت را کاهش می‌دهد.

افزون بر این، هنگامی که این دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبیعی گوشت و ارزش پروتئینی آن را کاهش می‌دهد.

پیشنهاد‌ها

گوشت را برای یخ زدایی به مدت چند ساعت یا یک روز پیش از تهیه غذا با آن از فریزر خارج کرده و داخل یخچال قرار دهید.

گوشت آماده را در دمای پایین در تابه حرارت دهید.

برنج سفید

برنج سفید یک ماده غذایی است که به هیچ وجه نباید در مایکروفر حرارت داده شود. دما‌های بالا بخش قابل توجهی از مواد مغذی موجود در برنج سفید را از بین می‌برند.

مایکروفر از زمان آغاز به کار خود دمای بالا و یکپارچه را ارائه می‌کند. این شرایط به صورت مستقیم بر محتوای ویتامین ها، مواد معدنی، و فیبر موجود در مواد غذایی تاثیرگذار است.

پیشنهاد‌ها

برنج را در یک ظرف با آب بپزید، در شرایطی که دما به تدریج و با پخت غذا افزایش می‌یابد.

اگر قصد دارید برنج پخته را دوباره گرم کنید، اندکی آب به ظرف اضافه کرده و آن را روی حررات کم قرار دهید.

بروکلی

دما‌های بالای تولید شده در مایکروفر می‌توانند ۹۷ درصد از محتوای آنتی اکسیدان‌های موجود در بروکلی را از بین ببرند.

تغییراتی که بروکلی طی استفاده از این تکنیک پخت تجربه می‌کند می‌تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.

پیشنهاد‌ها

بروکلی را در قالب سالاد‌ها و اسموتی‌ها مصرف کنید تا از تمام ارزش غذایی آن بهره‌مند شوید.

اگر ترجیح می‌دهید آن را بپزید، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهید.

کره

اگرچه افراد بسیاری کره را در مایکروفر ذوب می‌کنند، اما حرارت بالای این دستگاه می‌تواند ارزش پروتئینی کره را کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

کره را درون یک ظرف روی حرارت کم ذوب کنید.

هر زمان که امکان دارد، کره را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به صورت طبیعی نرم شود.

شیر

شیر و دیگر محصولات لبنی مانند ماست می‌توانند تا نیمی از مواد مغذی خود را در دما‌های بالا از دست بدهند.

قرار دادن شیر در مایکروفر می‌تواند به از بین رفتن کامل محتوای ویتامین B۱۲ منجر شود و محتوای مواد معدنی اساسی آن را نیز کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

اگر قصد دارید شیر را به صورت گرم مصرف کنید، این کار را روی حرارت کم انجام دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.

سیر

متخصصان تغذیه همواره مصرف سیر به صورت خام را توصیه می‌کنند تا از تمام فواید تغذیه‌ای آن بهره‌مند شوید.

هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بسیار بالا پخته یا گرم می‌شود، حدود ۹۵ درصد از ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهد.

در حقیقت، تنها قرار گرفتن به مدت یک دقیقه در مایکروفر برای از بین رفتن محتوای آلیسین سیر کافی است. این ماده عامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سیر است.

پیشنهاد‌ها

سیر خام را به اسموتی ها، سالاد‌ها یا دیگر دستورالعمل‌های غذایی خود اضافه کنید.

یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا از بیشترین فواید سلامت این ماده غذایی برخوردار شوید.

قارچ

پروتئین‌های موجود در قارچ هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بالا پخته می‌شود یا دوباره گرم می‌شود به طور کامل از بین می‌روند.

در حقیقت، هنگامی که قارچ‌ها در دمای اتاق خنک می‌شوند، هرچه بیشتر مستعد آلودگی با ریزجانداران خاص می‌شوند.

پیشنهاد‌ها

قارچ‌های پخته را دوباره گرم نکنید، زیرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمی شوند.

این ماده غذایی را در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.

قارچ را در دستورالعمل‌هایی که به پخت بیش از اندازه و طولانی مدت نیاز ندارند، استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظرات

سرمقاله

محمدحسین عظیمی؛

نقشه جریان سلطه برای تجزیه منطقه

در خصوص تغییرات استراتژیک و ژئوپولتیک منطقه جنوب غرب آسیا و تنش های فزاینده در این حوزه جغرافیایی گفت: آنچه اکنون در این منطقه شاهد آن هستیم، پیشتر بصورت مدون در اسناد مکتوب و آشکار ایالات متحده به چاپ رسیده است. پس از جنگ اول خلیج فارس، موسوم به عملیات توفان صحرا در سال 1992، وزیر وقت دفاع ایالات متحده، دیک چنی، پل ولفوویتز را مامور کرد تا برای دوران پساجنگ سرد، سندی راهبردی در خصوص امنیت ملی آمریکا تهیه کند. ولفوویتز به واسطه برجسته ترین کارشناسان پنتاگون طرحی موسوم به راهنمای سیاستگذاری دفاعی را تدوین کرد که در همان سال به تصویب رسید. این سندبالا دستی در کنار 4 طرح کلان دیگر با عناوین سیاست ملی انرژی آمریکا، استراتژی امنیت ملی ایالات متحده، بازسازی نیروی دفاعی و پروژه قرن جدید در دستور کار قرار گرفت. مهندس عظیمی با اشاره به راهبرد تجزیه کشورهای منطقه و ایجاد خاکریز امنیت ساز برای رژیم صهیونیستی افزود: اما نزدیک به 10 سال بعد و در سال 2001 ،  سندی تحت عنوان کتاب استراتژی امنیت ملی آمریکا در قرن 21 منتشر شد که این کتاب حاوی نکات قابل تامل و دقیقی است که نقشه راه این کشور برای حداقل 25 سال آینده و سلطه بر منطقه موسوم به خاورمیانه را توصیف می کند. در این سند راهبردی، آشکارا از تقسیم خاورمیانه به کشورهای کوچکتر سخن به میان آمده و گسل هایی که در آینده باید مورد تحریک قرار بگیرند و فعال شوند، برشمرده شده است. خیلی زود افغانستان و عراق به اشغال در آمدند تا زمینه برای حضور و تقسیم کیک بزرگ خاورمیانه فراهم شود. در یک پروسه کوتاه مدت، عراق به سه قسمت کرد نشین، سنی مذهب و شیعه نشین تقسیم شد تا نطفه تغییرات بعدی گذاشته شود. در ژوئن 2006 کاندولیزا رایس، وزیرخارجه وقت آمریکا در پایتخت رژیم صهیونیستی، تل آویو، برای اولین بار از واژه خاورمیانه جدید به جای کلیدواژه خاورمیانه بزرگ استفاده کرد. در نقشه راهی که بعدا منتشر و اجرایی شد، قرار بود موجی از آشوب، درگیری، خشونت و جنگ از مرزهای لبنان، فلسطین و علی الخصوص سوریه آغاز شود و تا عراق، ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس امتداد یابد. این بازچینش مرزها، در ظاهر بر اساس ابعاد قومی-مذهبی شکل می گرفت اما در حقیقت، سه هدف عمده دیگر پی گیری میشد. اولا- کشورهای عمدتا اسلامی در پروژه بالکانیزاسیون جنوب غرب آسیا، به ایالات های کوچک و بی خطر تبدیل می شدند. ثانیا- منابع انرژی آنها در چنبره و سیطره کمپانی های غربی و سرپرده عربی قرار می گرفتند و ثالثا- ظرفیت اقدام علیه نظام سلطه یا رژیم صهیونیستی، آشکارا تحلیل می رفت. دبیرکل جبهه حامیان انقلاب اسلامی با اشاره به بخش های از کتاب استراتژی امنیت ملی آمریکا در قرن 21 افزود: در این سند بالادستی گفته شده "در 25 سال آینده در رهبری سیاسی عراق، ایران، مصر، عربستان و سوریه، تغییرات نسلی رخ خواهد داد و چنانچه رژیم ایران و رژیم بعثی عراق ...

تازه ترین اخبار