رفتن به بالا

سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 2 خبر


  • یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
  • الأحد ۲۷ ذو القعدة ۱۴۳۸
  • 2017 Sunday 20 August
تهران لطیف
٣۴(°C)
وزش باد ٧(mph)
فشار ٢۶.٠٠(in)
محدوده دید ۶.٠(mi)
اشعه فرابنفش 4-Moderate
رطوبت ٢۶.٠٠(in)

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در […]

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می‌کند، بلکه امکان پخت برخی وعده‌های غذایی در آب را نیز فراهم می‌کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می‌شوند، آن‌ها خواص بیشتری را در مقایسه با روش‌های پخت دیگر حفظ می‌کنند.

به گزارش به نقل از استپ تو هلث، اگرچه مایکروفر برای بسیاری از مواد قابل استفاده است، اما انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند کیفیت غذایی خود را در صورت مواجهه با دما‌های بالا تولیدشده توسط این دستگاه از دست بدهند.

بر همین اساس، آگاهی از این که کدام مواد غذایی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند و با روش‌های پخت دیگر می‌توان ارزش غذایی آن‌ها را هرچه بیشتر حفظ کرد، اهمیت دارد. در ادامه با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا می‌شویم.

گوشت

برخی افراد اغلب گوشت را چند دقیقه پیش از آماده کردن غذا برای یخ زدایی داخل مایکروفر قرار می‌دهند. در شرایطی که این کار می‌تواند از آلودگی برخی باکتری‌ها جلوگیری کند، اما میزان ویتامین B۱۲ و اسید آمینه‌های موجود در گوشت را کاهش می‌دهد.

افزون بر این، هنگامی که این دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبیعی گوشت و ارزش پروتئینی آن را کاهش می‌دهد.

پیشنهاد‌ها

گوشت را برای یخ زدایی به مدت چند ساعت یا یک روز پیش از تهیه غذا با آن از فریزر خارج کرده و داخل یخچال قرار دهید.

گوشت آماده را در دمای پایین در تابه حرارت دهید.

برنج سفید

برنج سفید یک ماده غذایی است که به هیچ وجه نباید در مایکروفر حرارت داده شود. دما‌های بالا بخش قابل توجهی از مواد مغذی موجود در برنج سفید را از بین می‌برند.

مایکروفر از زمان آغاز به کار خود دمای بالا و یکپارچه را ارائه می‌کند. این شرایط به صورت مستقیم بر محتوای ویتامین ها، مواد معدنی، و فیبر موجود در مواد غذایی تاثیرگذار است.

پیشنهاد‌ها

برنج را در یک ظرف با آب بپزید، در شرایطی که دما به تدریج و با پخت غذا افزایش می‌یابد.

اگر قصد دارید برنج پخته را دوباره گرم کنید، اندکی آب به ظرف اضافه کرده و آن را روی حررات کم قرار دهید.

بروکلی

دما‌های بالای تولید شده در مایکروفر می‌توانند ۹۷ درصد از محتوای آنتی اکسیدان‌های موجود در بروکلی را از بین ببرند.

تغییراتی که بروکلی طی استفاده از این تکنیک پخت تجربه می‌کند می‌تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.

پیشنهاد‌ها

بروکلی را در قالب سالاد‌ها و اسموتی‌ها مصرف کنید تا از تمام ارزش غذایی آن بهره‌مند شوید.

اگر ترجیح می‌دهید آن را بپزید، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهید.

کره

اگرچه افراد بسیاری کره را در مایکروفر ذوب می‌کنند، اما حرارت بالای این دستگاه می‌تواند ارزش پروتئینی کره را کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

کره را درون یک ظرف روی حرارت کم ذوب کنید.

هر زمان که امکان دارد، کره را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به صورت طبیعی نرم شود.

شیر

شیر و دیگر محصولات لبنی مانند ماست می‌توانند تا نیمی از مواد مغذی خود را در دما‌های بالا از دست بدهند.

قرار دادن شیر در مایکروفر می‌تواند به از بین رفتن کامل محتوای ویتامین B۱۲ منجر شود و محتوای مواد معدنی اساسی آن را نیز کاهش دهد.

پیشنهاد‌ها

اگر قصد دارید شیر را به صورت گرم مصرف کنید، این کار را روی حرارت کم انجام دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.

سیر

متخصصان تغذیه همواره مصرف سیر به صورت خام را توصیه می‌کنند تا از تمام فواید تغذیه‌ای آن بهره‌مند شوید.

هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بسیار بالا پخته یا گرم می‌شود، حدود ۹۵ درصد از ویتامین‌ها و مواد معدنی خود را از دست می‌دهد.

در حقیقت، تنها قرار گرفتن به مدت یک دقیقه در مایکروفر برای از بین رفتن محتوای آلیسین سیر کافی است. این ماده عامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سیر است.

پیشنهاد‌ها

سیر خام را به اسموتی ها، سالاد‌ها یا دیگر دستورالعمل‌های غذایی خود اضافه کنید.

یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا از بیشترین فواید سلامت این ماده غذایی برخوردار شوید.

قارچ

پروتئین‌های موجود در قارچ هنگامی که این ماده غذایی در دما‌های بالا پخته می‌شود یا دوباره گرم می‌شود به طور کامل از بین می‌روند.

در حقیقت، هنگامی که قارچ‌ها در دمای اتاق خنک می‌شوند، هرچه بیشتر مستعد آلودگی با ریزجانداران خاص می‌شوند.

پیشنهاد‌ها

قارچ‌های پخته را دوباره گرم نکنید، زیرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمی شوند.

این ماده غذایی را در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.

قارچ را در دستورالعمل‌هایی که به پخت بیش از اندازه و طولانی مدت نیاز ندارند، استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظرات

سرمقاله

دکتر محمود احمدی نژاد؛

کودتای ۲۸ مرداد و حق ناتمام ملت ایران

متن یادداشت دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور سابق و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به شرح زیر است : بسم الله الرحمن الرحیم داستان نفت و گاز طبیعی ، این ثروت خدادادی کم نظیر ، داستان عجیبی است . برخی از دولت ها و کشور ها برای تسلط بر منابع نفتی جنگ راه می اندازند ، کودتا می کنند و جنایت های وسیع مرتکب می شوند که دولت‌های انگلیس و دولت‌های آمریکا در راس این گروه قرار دارند. در طرف دیگر کسانی هیچ درکی از اهمیت انرژی و ثروت ملت ها و مناسبات بین المللی ندارند. تلاش هدفمند سلطه گران برای تسلط بر منابع نفتی، ملت ایران را ناگزیر از مواجهه با شرایط سخت و دشواری مانند جنگ ، کودتا و جنایات وسیع بیگانگان و سرسپردگان داخلی آنها ساخته است. شاهان دور مانده از تحولات زمان ، ضعیف و خودخواه قاجار که هیچ اطلاعی از اهمیت این ذخیره راهبردی و ارزشمند نداشتند ؛ اصل و فرع مالکیت مخزن به قول خودشان این ماده سیاه و بدبو را در ازای پشیزی که برای مخارج خوشگذرانی های خود دریافت می کردند، یکجا به دولت انگلیس سپردند. آنان نیز بیش از پنج دهه نفت ایران را به تاراج بردند و نه فقط سلطه سیاسی خود را از طریق شرکت نفت انگلیس بر ایران تحمیل کردند، بلکه با در اختیار گرفتن منابع انرژی ایران، منافع مهمی را در دو جنگ جهانی به دست آوردند تا آنجا که نفت ایران را مهم ترین عامل و پل پیروزی خویش نامیدند. اگر بر طبق همان قراردادهای استعماری آن زمان به ارزیابی سهم پرداخت نشده ملت ایران از محل غارت نفت کشورمان از سوی انگلیس بپردازیم، ایران با نرخ امروزی حدود 200 میلیارد دلار از انگلیس طلبکار است و اگر سهم ایران عادلانه محاسبه شود این رقم به چندین برابر افزایش خواهد یافت. رضا خان پهلوی یا فهم و درکی بیش از قاجار نسبت به نفت نداشت و یا از آنجا که به کمک انگلیس به قدرت رسیده بود، اراده و توان لازم برای مقابله با سلطه و چپاول انگلیس را نداشت و زمانی هم که تصمیم به خروج از این سلطه اهریمنی گرفت، به طرفه‌العینی برکنار شد. اسناد تازه منتشر شده در باره خاندان آل سعود نیز موید این حقیقت است که سرسلسله این خاندان نیز به شرط حفظ حکومت متحجر او و فرزندانش، امتیازات نفت را یکجا به کمپانی های غربی واگذار کرده است. در پرتو فداکاری ملت بزرگ و مدیریت مرحوم دکتر محمد مصدق و حمایت جانانه و گسترده ملت ایران ، برای مدت کوتاهی نگاه ملی و مستقل بر جریان تولید و صادرات نفت در ایران حاکم شد، اما پس از کودتای آمریکایی 28 مرداد در سال 1332 و حاکمیت مجدد پهلوی بر سرنوشت ملت ایران، این بار به شکلی دیگر و با حفظ ظاهر ملی شدن نفت ، فرنگی ها مجدداً بر منافع اصلی نفت حاکم شدند و به مدت 25 سال ، نفت ایران به قیمتی تقریبا رایگان استخراج و از ایران خارج شد. ...

تازه ترین اخبار